Activiteiten over het jaar 2014

ACTIVITEITEN OVER HET JAAR 2014

  • Bezoek aan de Donkey Sanctuary in Liscarrol voor tips en informatie. Het bezoekerscentrum ziet er prachtig uit. Het geeft ons een goede indruk over de opzet van stallen en het gebruik van de weides. Ook grappig om te zien hoe de ezeltjes gebruik maken van de “schuurborstel”. Wij maken kennis met het ezel veulentje “Nollag”, wat “Kerstmis ” betekent in het Iers. Toepasselijke naam want ze is geboren op Kerstnacht 2013. Deze schat hadden we het liefst meteen meegenomen. Wij kunnen niet wachten om onze eerste ezels te verwelkomen. 

 

  • Boek uitgebracht : “When I was Young”. In Juni 2014 verscheen het boek “When I was Young” van Bert Plomp, voorzitter van Stichting Dierenwelzijn Ierland. Alle opbrengsten van dit boek zullen volledig ten goede komen van Stichting Dierenwelzijn Ierland. Alle gemaakte kosten voor het publiceren en uitbrengen van dit boek zijn door hem zelf gedragen.

De winkelprijs bedraagt € 19,95. Er is eveneens een eBook uitgave verkrijgbaar voor € 9,95.

Lezers die bereid zijn de Stichting met een donatie te ondersteunen, al was het alleen maar omdat zij een aantal uren leesplezier hebben beleefd aan het werk van de schrijver, kunnen dit mede doen door aanschaf van het boek. Verkrijgbaar in de boekhandel of online te bestellen bij o.a. bol.com: https://www.bol.com/nl/f/when-i-was-young/9200000031457782/.
FaceBook Bert Plomp: https://www.facebook.com/groups/377554749281077/

  • Eind 2014 zijn de eerder vermelde bouwwerkzaamheden zo goed als afgerond. 
  • De eerste contacten worden gelegd met de Ierse dierenbescherming ISPCA,
    Irish Society for the Prevention of Cruelty to Animals, met betrekking tot de
    overname van verwaarloosde dieren.

Terug naar alle Activiteiten